Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 49,-
Advies op maat
0
Categorieën
0
Terug naar Types
 Filteren
 Sorteren
1 resultaten

TL verlichting

TL verlichting is uiterst geschikt om ruimtes goed mee te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan uw keuken, badkamer of garage. Door in die ruimtes een TL lamp te monteren kunt u ze optimaal belichten. Veel mensen denken bij TL lampen aan een standaard, ongezellige, TL armatuur. Maar dat is al lang niet meer het geval. TL armaturen zijn de dag van vandaag in veel verschillende stijlen te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een strakke TL lamp om de badkamer optimaal en smaakvol te verlichten. Voor in de keuken bestaat er ook de led verlichting TL. Met de TL led verlichting bespaart u een hoop op uw energiefactuur. In de meeste gevallen worden er bij TL armaturen ook TL buizen geleverd. Kortom, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze categorie.

Toon minder
1 resultaten

TL verlichting

TL verlichting is uiterst geschikt om ruimtes goed mee te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan uw keuken, badkamer of garage. Door in die ruimtes een TL lamp te monteren kunt u ze optimaal belichten. Veel mensen denken bij TL lampen aan een standaard, ongezellige, TL armatuur. Maar dat is al lang niet meer het geval. TL armaturen zijn ...
Toon meer
Filteren
Hoofdkleur
Prijs
Materiaal
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Fitting
Lichtbron
Aantal lumen
Dimbaar
Merken

Filteren
Verwijder alle filters
Hoofdkleur
Prijs
Materiaal
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Fitting
Lichtbron
Aantal lumen
Dimbaar
Merken
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor TL verlichting ( 1 )
Toon:
Armatuur T8 - TL - Led - 150cm.
13,99
11,03
Bekijk meer TL verlichting
Toon:
Onze buitenlampentuin
Kom langs in de showroom.
Of neem alvast een kijkje online.
Over LampenTotaal
Adres
LAR M30
8930 Rekkem
België
Open
ma t/m do 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
Contact
+32(0)28089714
stuur een e-mail
Vragen?
Contact met een medewerker
Start online chatgesprek
Bel +32(0)28089714
Tijdens openingstijden

TL lampen

TL lampen associeerden we jarenlang met ongezellige en goedkope verlichting, die we uitsluitend gebruikten voor de functionele aspecten. Vandaag de dag levert de TL buis nog altijd uitstekende prestaties, maar kunnen we dankzij led TL verlichting, ook rekenen op een laag energieverbruik en zijn de TL lampen beschikbaar in diverse ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor design TL verlichting of design TL armaturen waarmee u de verschillende ruimtes prachtig en hedendaags kunt verlichten.

TL lamp kopen

U kunt heel gemakkelijk online uw TL lamp kopen. U hoeft daar vandaag de dag de deur niet meer voor uit. Aangezien de led TL verlichting heel zuinig is, kan u ze ook perfect overdag laten branden. Met de nieuwste TL lampen kunt u zowel uw woonkamer, badkamer als bijvoorbeeld uw keuken op een stijlvolle manier verlichten.