Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 49,-
Advies op maat
0
Categorieën
0

Terugsturen & Ruilen

Terugsturen

Is het bestelde product niet naar wens, dan kunt u het retourneren door een e-mail naar [email protected] te sturen. Dit is mogelijk tot veertien dagen na ontvangst van uw bestelling. Zodra u het retourformulier heeft ingediend, krijgt u van ons verdere informatie inzake het retourproces. U moet het bestelde product/de bestelde producten ook degelijk binnen de veertien dagen terugsturen wanneer u aangeeft dat u ze wenst terug te sturen. Mocht dit niet binnen deze periode (veertien dagen) gebeurd zijn, vervalt uw recht op herroeping.

Niet alle producten zijn geschikt om terug te sturen. Zo is deze optie niet mogelijk voor producten die we op maat maken, of die speciaal voor u gegraveerd zijn, of specifiek gecoat werden.
We storten het bedrag ter waarde van uw bestelling zo snel mogelijk terug op uw rekening, uiterlijk binnen veertien dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, die plaatsvindt zodra u de retourzending bij ons laat melden. U ontvangt van ons het bedrag terug, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. U moet zelf de kosten voor het retourneren van uw aankoop betalen, deze kost wordt niet door ons vergoed.

Voorwaarden

De producten moeten, in de mate van het mogelijke, in de oorspronkelijke, originele verpakking geretourneerd worden. Maak hierbij gebruik van een beschermende verzendverpakking. Indien u meer doet met uw aankoop dan louter beoordelen of u het al dan niet wilt houden? Als er hierdoor schade ontstaat aan het product, bent u als klant verantwoordelijk voor de waardevermindering van het product, en kunnen we ook niet het volledige bedrag terugstorten.
Voor de snelste afhandeling raden wij u aan om, behalve het product, ook het retourformulier -zoals ontvangen van onze klantendienst- en een kopie van de pakbon of de orderbevestiging bij de terugzending toe te voegen.
De portokosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening, wij betalen u standaard alle overige reeds betaalde bedragen terug. Kiest u voor een vervanging  van uw product, dat beter bij uw wensen aansluit, dan worden deze kosten verrekend met het reeds betaalde bedrag. Kiest u ervoor het aankoopbedrag terug te vragen, dan ontvangt u dit bedrag binnen de veertien dagen na aanmelding van uw retourzending, op uw rekening.

Ruilen

Als u een product of uw gehele bestelling wilt ruilen, kan u tevens bovenstaande procedure volgen. Uiteraard vernemen wij graag welk product u in de plaats van uw bestelling wilt ontvangen als ruil. Heeft u hierover vragen, kan u onze klantendienst bereiken via telefoon of email. Uw order kan teruggestuurd worden naar:

LampenTotaal Magazijn Europa                                           

Tolsestraat 6                         

4043KB  Opheusden (Nederland)

 

Bij het retoursturen van uw order kunt u contact met ons opnemen of gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. Deze kunt u hier vinden.