Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 49,-
Advies op maat
0
Categorieën
0
Terug naar Led lichtbronnen
 Filteren
 Sorteren
4 resultaten

Gloeilampen

Gloeilampen lijken hun beste tijd gehad te hebben, maar toch zijn ze bij LampenTotaal nog steeds verkrijgbaar. Een gloeilamp past in vrijwel elke lamp omdat deze leverbaar is met verschillende fittingen. Een gloei lamp treed in werking dankzij een gloeidraad die verlicht wordt. Gloeien, het woord zegt het zelf; een gloeilamp kan gloeiend heet worden. Dat brengt natuurlijk een risico met zich mee, maar kan ook in stookkosten schelen.

Toon minder
4 resultaten

Gloeilampen

Gloeilampen lijken hun beste tijd gehad te hebben, maar toch zijn ze bij LampenTotaal nog steeds verkrijgbaar. Een gloeilamp past in vrijwel elke lamp omdat deze leverbaar is met verschillende fittingen. Een gloei lamp treed in werking dankzij een gloeidraad die verlicht wordt. Gloeien, het woord zegt het zelf; een gloeilamp ...
Toon meer
Filteren
Prijs
Fitting
Wattage
Lichtkleur
Dimbaar
Aantal lumen
Merken

Filteren
Verwijder alle filters
Prijs
Fitting
Wattage
Lichtkleur
Dimbaar
Aantal lumen
Merken
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Gloeilampen ( 4 )
Toon:
Lichtbron 10W - E14 Gloeilamp
2,99
1,99
Lichtbron 10W - E14 Gloeilamp
2,99
1,99
Lichtbron 10W - E14 - 78mm - 55lm - 2700K
2,99
1,93
3 staps dimbare spot GU10 - 5,5W - 345 lumen
7,87
Bekijk meer Gloeilampen
Toon:
Onze buitenlampentuin
Kom langs in de showroom.
Of neem alvast een kijkje online.
Over LampenTotaal
Adres
LAR M30
8930 Rekkem
België
Open
ma t/m do 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
Contact
+32(0)28089714
stuur een e-mail
Vragen?
Contact met een medewerker
Start online chatgesprek
Bel +32(0)28089714
Tijdens openingstijden

Gloeidraad in lamp

De naam gloeilamp is afkomstig van een gloeidraad in een lamp. Door veel energie door de gloeidraad te sturen, licht de draad op en gaat er licht branden. Zo creëren we verlichting. De kooldraadlamp zorgt echter ook voor veel warmte. Dat scheelt in de stookkosten, maar kan, met name voor kleine kinderen, ook een gevaar met zich meebrengen. Uiteraard is een gloeilamp dimbaar en kunt u een gloeilamp kopen voor in verschillende soorten verlichting. De lampenbollen zijn in allerlei formaten beschikbaar. Let goed op de fitting van de gloeilamp, om er zeker van te zijn dat u deze in de verlichting van uw keuze kunt draaien.

Gloeilamp kopen

Wilt u een gloeilamp kopen? Dat kan uiteraard op lampenTotaal.be. Let bij de aankoop van de gloei lamp goed op het formaat en de fitting van de lampen bolletjes. Dit om er zeker van te zijn dat de lamp in uw verlichting past. De gloeilamp wordt vandaag de dag steeds meer vervangen door spaarlampen en led lampen, maar blijft wel nog beschikbaar. Bestel de lamp(en) eenvoudig online. Wij zorgen voor een vlotte bezorging op het adres dat u ons opgeeft.