Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
0
Categorieën
0
Terug naar Lichtbronnen
 Filteren
 Sorteren
3 resultaten

Gloeilampen

Gloeilampen lijken hun beste tijd gehad te hebben, maar toch zijn ze bij LampenTotaal nog steeds verkrijgbaar. Een gloeilamp past in vrijwel elke lamp omdat deze leverbaar is met verschillende fittingen. Een gloei lamp treed in werking dankzij een gloeidraad die verlicht wordt. Gloeien, het woord zegt het zelf; een gloeilamp kan gloeiend heet worden. Dat brengt natuurlijk een risico met zich mee, maar kan ook in stookkosten schelen.

Filteren
Prijs
Fitting
Wattage
Lichtkleur
Dimbaar
Aantal lumen
Merken

Filteren
Verwijder alle filters
Prijs
Fitting
Wattage
Lichtkleur
Dimbaar
Aantal lumen
Merken
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Gloeilampen ( 3 )
Toon:
Circle 413364 Kaarslamp 10W - E14 helder
Lichtbron 10W - E14 Gloeilamp
2,99
1,99
Circle 413604 Kaarslamp tip 10W - E14 mat
Lichtbron 10W - E14 Gloeilamp
2,99
1,99
Circle 407702 Kogellampje 10W - E14 - 78mm - 55lm - 2700K
Lichtbron 10W - E14 - 78mm - 55lm - 2700K
2,99
1,99
Bekijk meer Gloeilampen
Toon:

Gloeidraad in lamp

De naam gloeilamp is afkomstig van een gloeidraad in een lamp. Door veel energie door de gloeidraad te sturen, licht de draad op en gaat er licht branden. Zo creëren we verlichting. De kooldraadlamp zorgt echter ook voor veel warmte. Dat scheelt in de stookkosten, maar kan, met name voor kleine kinderen, ook een gevaar met zich meebrengen. Uiteraard is een gloeilamp dimbaar en kunt u een gloeilamp kopen voor in verschillende soorten verlichting. De lampenbollen zijn in allerlei formaten beschikbaar. Let goed op de fitting van de gloeilamp, om er zeker van te zijn dat u deze in de verlichting van uw keuze kunt draaien.

Gloeilamp kopen

Wilt u een gloeilamp kopen? Dat kan uiteraard op lampenTotaal.be. Let bij de aankoop van de gloei lamp goed op het formaat en de fitting van de lampen bolletjes. Dit om er zeker van te zijn dat de lamp in uw verlichting past. De gloeilamp wordt vandaag de dag steeds meer vervangen door spaarlampen en led lampen, maar blijft wel nog beschikbaar. Bestel de lamp(en) eenvoudig online. Wij zorgen voor een vlotte bezorging op het adres dat u ons opgeeft.

Het product is aan het winkelmandje toegevoegd Gloeilampen worden onder onze klanten beoordeeld met een 9,4 Sluiten 10 met 487 reviews en de prijs varieert van 1,99 tot 1,99.