Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
0
Categorieën
0
Terug naar Lichtbronnen
 Filteren
 Sorteren
3 resultaten

Halogeenlampen

Halogeenlampen zijn ideaal voor bijvoorbeeld spots. De meeste halogeenlampen hebben namelijk een reflector die het licht quasi perfect verspreidt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook halogeenlampen zonder reflector beschikbaar. Een halogeenlamp is een stuk zuiniger dan een gloeilamp. Vooral voor spots is deze lamp een ideale oplossing. Maar u kunt een hallogeen lamp ook op andere plaatsen gebruiken dan in een spot.

Filteren
Fitting
Wattage
Lichttemperatuur
Lichtkleur
Aantal lumen
Hoogte (cm)

Filteren
Verwijder alle filters
Fitting
Wattage
Lichttemperatuur
Lichtkleur
Aantal lumen
Hoogte (cm)
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Halogeenlampen ( 3 )
Toon:
Vtac 5340015 Spotje 35W - GU10 halogeen
Lichtbron 35W - GU10 Halogeen
8,‐
6,‐
Vtac 5340020 Spotje 50W - GU10 halogeen
Lichtbron 50W - GU10 Halogeen
8,‐
6,‐
Vtac 5340010 Halogeenspot GU10 - 20W
Lichtbron GU10 - 20W
6,99
3,99
Bekijk meer Halogeenlampen
Toon:

Halogeen lampen

Bent u op zoek naar halogeen lampen, bijvoorbeeld voor in spots? We kennen de halogeenlamp over het algemeen vanuit de spots, maar wist u dat u er ook op andere plaatsen gebruik van kunt maken? Denk bijvoorbeeld aan de halogeen buislamp of de halogeen gloeilamp. Er is met dit soort lamp veel meer mogelijk dan veel mensen denken. Blader eens door ons assortiment hallogeenlampen en ga op zoek naar de lichtbronnen die goed aansluiten bij uw huidige verlichting. Koop de lamp van uw keuze eenvoudig online aan.

Halogeenlamp kopen

Wilt u een halogeenlamp kopen voor in een van de spots die u heeft hangen? Of bent u op zoek naar een andere vorm van halogeenlampjes? Wat u ook zoekt, dankzij ons uitgebreide assortiment aan halogeen lampen vindt u vast en zeker een lamp naar uw wens. Blader door de verschillende soorten lampen en geef uw verlichting vorm zoals u dat voor ogen heeft. Let goed op het verschil tussen de halogeenlampen met reflector en een halogeenlampen zonder reflector. Met de juiste halogeen lamp kunt u het licht op de gewenste wijze laten schijnen, namelijk diffuus of eerder gericht.
Koop de halogeenlamp van uw keuze vandaag nog online bij lampenTotaal.

Het product is aan het winkelmandje toegevoegd Halogeenlampen worden onder onze klanten beoordeeld met een 9,4 Sluiten 10 met 492 reviews en de prijs varieert van 3,99 tot 6,00.