Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
0
Categorieën
0

Bestellen & Levertijd

Bestellen.

U kan bij LampenTotaal uw bestelling op enkele verschillende manieren plaatsen. De meest efficiënte manier is bestellen via onze webshop. Hoe gaat dit in z'n werk? Zodra u een bestelling heeft geplaatst bij ons, ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Komt de mail niet meteen binnen, neem dan alstublieft contact met ons op. Bent u toch eerder fan van uw bestelling per mail of telefonisch door te geven, dan is dat ook een optie. Onze LampenTotaal medewerkers helpen u graag verder. 

Levertijd.

Op LampenTotaal vindt u in de webshop een indicatie van de verwachte levertijd bij elk individueel product. Producten die staan aangegeven met de indicatie 'op voorraad' en die voor 17:00 worden besteld, heeft u één werkdag later al in huis, afhankelijk van de koerierdienst. We bieden u graag de mogelijkheid aan om per levering uw voorkeurstijden aan te geven. U kan bij de afronding van uw bestelling ook altijd opteren om uw product bij LampenTotaal op te halen.

In het zeldzaam geval dat er een product niet langer in ons centraal magazijn aanwezig is, schakelen we direct door naar de voorraad van één van onze andere magazijnen. Bij het betreffende product in uw bestelling wordt ook dan een indicatie gegeven van de ingeschatte levertijd. In het geval dat er een iets langere levertijd zou zijn, laat LampenTotaal u dat meteen weten. Lampen die op uw verzoek in afwijkende kleuren worden gecoat, hebben standaard een iets langere levertijd. In dergelijke situaties is LampenTotaal afhankelijk van de fabrikant van de lamp. U kan erop rekenen dat LampenTotaal in alle gevallen haar uiterste best doet om het door u bestelde product zo snel mogelijk, en binnen de genoemde termijnen, te verzenden.