Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
0
Categorieën
0

Betalen & Bevestiging

Betalen.

U kan uw bestelling bij LampenTotaal op verschillende manieren betalen. Hieronder geven we u een overzicht van betaalmogelijkheden die aanwezig zijn op LampenTotaal. Wij garanderen u een veilig betaalproces dankzij een beveiligde SSL-verbinding. 

Mistercash/Bancontact – Internetbankiert u bij KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING of VDK spaarbank, dan kunt u bij LampenTotaal snel, eenvoudig, gratis en veilig betalen met Mistercash.

iDEAL– Internetbankiert u bij ABN AMRO, ING, Rabobank of een andere gelijkaardige Nederlandse bank? Dan kunt u bij LampenTotaal betalen met iDEAL. Eenvoudig, snel, veilig en gratis in gebruik!

PayPal – Misschien beschikt u ook over een account bij de online betaaldienst PayPal. In dat geval kan u tijdens het bestelproces de betaling ook met PayPal afhandelen. Wanneer u voor PayPal kiest, wordt u betaling onmiddellijk door ons ontvangen, en kunnen we ook meteen beginnen met de behandeling van uw bestelling door te voeren.

Klarna – Met Klarna kiest u voor een systeem waar Klarna voor LampenTotaal het volledig achteraf betaalproces uitvoert. Dit betekent dat u via email een digitaal factuur van Klarna ontvangt om de door u aangekochte producten af te rekenen. Als u voor de eerste keer betaalt via Klarna , kan u bijbetalen met een digitaal factuur tot een bedrag van €3.000. Om uw verzoek om te betalen goed te keuren, voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna maakt gebruik van een strikt privacy beleid zoals omschreven staat in haar privacy statement. Mocht uw verzoek om één of andere reden niet geautoriseerd worden, kan u natuurlijk het gewenste product alsnog aankopen met een ander betaalmiddel. Wilt u een bedrag dat hoger is dan de vooropgestelde limiet, achteraf betalen? Neem dan contact op met onze klantendienst. Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact opnemen met Klarna zelf. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het consumentendeel van de Klarna website.

Creditcard/Mastercard/VISA – Voer de gegevens van uw creditcard via onze beveiligde SSL-verbinding in en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van de betaling.

PIN/Cash – Komt u de bestelling afhalen in Nederland, dan kunt u cash of met uw pinpas betalen.

Bevestiging.

Nadat u een bestelling plaatst via onze webshop, ontvangt u binnen enkele ogenblikken een orderbevestiging in uw mailbox. In deze email vindt u voor uw gemak alle gegevens nog een keer op een rijtje: welke producten u besteld heeft, wat uw adresgegevens zijn waar deze producten geleverd zullen worden, en voor welke betaalmethode u heeft gekozen. De orderbevestiging dient tevens als garantiebewijs. U vindt bovendien ook de BTW terug op deze bevestiging.