Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
0
Categorieën
0
Terug naar Merken
 Filteren
 Sorteren
0 resultaten

Osram lampen

Osram is een van oorsprong Duitse lampenproducent. De naam Osram komt van de stoffen osmium en wolfraam, die beiden werden gebruikt bij het maken van de lampen. Osram werd in 1906 gesticht nadat Werner von Siemens in 1880 een verbeterde versie van Edison's gloeilamp had ontwikkeld. De Osram lampenbollen hebben sindsdien talloze particulieren en bedrijven aan weten te spreken.

Filteren

Filteren
Verwijder alle filters
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Osram ( 0 )
Toon:

Er zijn geen producten gevonden

Bekijk meer Osram
Toon:

Osram lampenbollen

In 1919 werden de activiteiten voor gloeilampproductie van AEG, Siemens & Halske AG, en Deutsche Gasglühlicht AG gebundeld en de lampen werden onder de naam Osram verkocht. Osram was lange tijd onderdeel van Siemens AG maar werd in 2013 weer een zelfstandig beursgenoteerd bedrijf.

Osram verlichting

In 1993 werd het Amerikaanse Sylvania Corporation overgenomen door Osram en heet het totaal sindsdien Osram Sylvania. Dit bedrijf werkt voor de Noord-Amerikaanse markt en produceert bijvoorbeeld de bekende Osram lampenbollen, maar ook Osram led en Osram spotjes. Bovendien kunt u er terecht voor Osram buitenverlichting met en zonder sensor.

Online Osram assortiment

Bij Osram werken wereldwijd ongeveer 38.000 mensen. Het hoofdkwartier bevindt zich in München. Het bedrijf beschikt over 49 fabrieken in 19 landen. Samen met Philips Lighting en General Electric behoort Osram tot de drie grootste lampenfabrikanten ter wereld. De Osram led toepassingen, Osram lampenbollen, Osram spotjes en Osram buitenverlichting oplossingen met of zonder sensor zijn altijd van hoge kwaliteit en beschikbaar tegen een eerlijke prijs. U vindt bij LampenTotaal een uitgebreid assortiment lichtbronnen, waarmee we er graag voor zorgen dat u deze eenvoudig online aan kunt schaffen en u er de deur niet voor uit hoeft.

Het product is aan het winkelmandje toegevoegd Osram worden onder onze klanten beoordeeld met een 9,4 Sluiten 10 met 487 reviews en de prijs varieert van 0,00 tot 0,00.