Groot assortiment
Gratis bezorging vanaf 49,-
Advies op maat
0
Categorieën
0
Terug naar Led lichtbronnen
 Filteren
 Sorteren
0 resultaten

Autolampen

Dacht u dat autolampen niet los verkrijgbaar zijn? Dan heeft u het mis. Bij LampenTotaal kan u naast andere vormen van verlichting ook auto lampen kopen. Al wat u moet doen is goed kijken welke fitting en wattage uw autolamp heeft. Tegenwoordig komen er ook in dit assortiment steeds meer led autolampen bij. Het voordeel van deze led auto lampjes is dat ze een stuk minder stroom van uw accu verbruiken, waardoor het minder kwaad kan als u uw auto verlichting eens vergeet uit te doen wanneer u de wagen parkeert.

Toon minder
0 resultaten

Autolampen

Dacht u dat autolampen niet los verkrijgbaar zijn? Dan heeft u het mis. Bij LampenTotaal kan u naast andere vormen van verlichting ook auto lampen kopen. Al wat u moet doen is goed kijken welke fitting en wattage uw autolamp heeft. Tegenwoordig komen er ook in dit assortiment steeds meer led autolampen bij. Het voordeel van deze led auto ...
Toon meer
Subcategorieën
Resultaten voor Auto lampen ( 0 )

Er zijn geen producten gevonden

Bekijk meer Auto lampen
Onze buitenlampentuin
Kom langs in de showroom.
Of neem alvast een kijkje online.
Over LampenTotaal
Adres
LAR M30
8930 Rekkem
België
Open
ma t/m do 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
Contact
+32(0)28089714
stuur een e-mail
Vragen?
Contact met een medewerker
Start online chatgesprek
Bel +32(0)28089714
Tijdens openingstijden

Auto led verlichting

Autoverlichting met led ziet er niet alleen veel strakker en moderner uit, het draagt ook bij aan een zuinig energieverbruik. Auto led verlichting zorgt er dankzij verschillende kleine lichtbronnen voor dat u ook overdag uw autolichten aan kunt houden. Mocht één van uw auto led lampen stuk gaan dan kunt u eenvoudig online een nieuw exemplaar kopen. Nadien kan u dit zelf vervangen. De led autolampen gaan in principe een aantal jaren mee, maar er kan er natuurlijk altijd een lichtje kapot gaan. Mocht dat het geval zijn, dan kunt u uw led verlichting voor de auto eenvoudig online bestellen en kunt u snel weer veilig de baan op.

Autolampen kopen

Naast de auto led lampen zijn er ook reguliere auto lampen verkrijgbaar. Als het lampje van uw auto stuk is en u bestelt een nieuw exemplaar online, dan is het verstandig om meteen een extra auto lampje aan te kopen. Zo heeft u dit de volgende keer achter de hand mocht er weer een autolampje stuk gaan.